De Nederlandse Loterij in Beweging Prijs

troffee in beweging prijs

Nederlandse Loterij is op zoek naar initiatieven die Nederland gelukkiger en gezonder maken. Heb jij een initiatief dat hieraan een bijdrage levert? Dan roepen wij jou of jouw organisatie op om je initiatief aan te melden voor de ‘Nederlandse Loterij in Beweging Prijs’.

De winnaar van deze prijs ontvangt een bronzen sculptuur en een geldprijs van 50.000 euro. Aanmelden kan tot donderdag 25 januari 2018 tot 23.59 uur. De prijs wordt voor de eerste keer uitgereikt op 19 april 2018 in Amsterdam.

nederlandse loterij Niels Onkenhout

Niels Onkenhout, algemeen directeur Nederlandse Loterij en jurylid:
“Met deze prijs belonen we elk jaar bijzondere initiatieven die een bijdrage leveren aan een gelukkiger en/of gezonder Nederland. Met de prijs hopen we zo veel mogelijk mensen en organisaties aan te moedigen hun initiatieven aan te melden. De winnaar ontvangt een prachtige bronzen sculptuur en een geldprijs van 50.000 euro.”

pieter van den hoogenband

Pieter van den Hoogenband, juryvoorzitter:
“Nederlandse Loterij heeft een heldere ambitie: Nederland gelukkiger en gezonder maken. Met onze bijdragen aan de Nederlandse sport en goede doelen willen we zo veel mogelijk Nederlanders in beweging brengen en gezonder maken. Want bewegen is gezond. En wie zich gezond voelt, is een gelukkiger mens. Deze nieuwe prijs maakt deze missie nog meer tastbaar en zichtbaar.”

Nieuws

Lees hier alle nieuwtjes over de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs.