Oer-Hollands, ambitieus en gek op kansspelen

Nederlandse Loterij is ambitieus, ondernemend en streeft steeds naar de nummer één positie op de markt voor kansspelen. We zijn een oer-Hollands merk – vaak speelt generatie op generatie al met onze kansspelen mee. Iedereen boven de 18 die een gokje wil wagen, kan bij ons terecht.

We hebben een vurige passie voor alle soorten kansspelen, maar we houden het graag betrouwbaar. Vanuit die betrokkenheid gaan we voor de hoogste kwaliteit en zijn we spelbepalend. We willen graag bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland.

S.P.O.R.T.  
De afkorting S.P.O.R.T staat voor Samen, Passie, Ondernemerschap, Resultaatgericht en Transparant. Dit zijn onze kernwaarden. Het vertelt wie we zijn, waar we voor staan en waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.

Onze visie in twee zinnen

We bieden onze spelers een spannende en toegankelijke spelbeleving met loterijen (en in de toekomst online kansspelen) die breed en eenvoudig verkrijgbaar zijn. We creëren winnaars en genereren financiën voor de Nederlandse samenleving, sport en goede doelen.

Waar we het voor doen

Wij dragen bij aan een gelukkig en gezond Nederland door het op verantwoorde wijze aanbieden van toonaangevende kansspelen.