Samen maken wij Nederlandse Loterij

Maak kennis met een aantal van onze medewerkers en ontdek hoe het is om te werken bij Nederlandse Loterij.

Ons speelveld verandert continu

Wij zijn marktleider in een snel veranderende markt. Dat zorgt ervoor dat wij als team snel moeten schakelen. Alleen dan haal je de beste resultaten. Wel met de juiste voorbereiding uiteraard. Collega's Willemijn en Dennis weten hier alles van. Ontdek hun kijk op werken binnen de kansspelmarkt.

Samen zijn wij een sterk team

Bij Nederlandse Loterij spelen wij om te winnen. Want als wij winnen, winnen velen met ons: onze spelers, de sport, de goede doelen en heel Nederland. Winnen kunnen we alleen in de juiste opstelling. Daarom spelen wij samen en is ieders talent onmisbaar. Maak kennis met een aantal van onze talenten. Leida en Daan geven je graag een kijkje achter de schermen.

Wij blijven in beweging

Vastzitten in een functie? Dat is bij ons niet aan de orde. Ons doel is Nederland in beweging krijgen, dat geldt dus ook voor onze medewerkers. Wij dagen je uit, bieden ruimte en flexibiliteit maar je moet zelf de kansen vinden. Twee collega's die stappen binnen onze organisatie durfden te nemen zijn Najima en Maurice. Benieuwd naar hun verhaal? Je leest het hier!

Passie brengt ons naar een hoger niveau

Een verrassende strategie kan de winst betekenen. Wij gaan voor resultaat en verliezen het doel niet uit het oog. Onze medewerkers zijn ondernemende spelmakers. Ze blijven scherp en leren van overwinningen net zo hard als van fouten. Dinomar vertelt je graag over zijn overwinning en de uitdaging die hij aan wil gaan.