"Ik wil een omgeving creëren waarin iedereen goed met elkaar communiceert."

Arja Boele, Manager Klantcontact

Sport is voor mij een beleving, een emotie. Mijn vader was een enorme voetbalfan en als kind ging ik altijd mee naar wedstrijden. Daar is denk ik mijn liefde voor sport ontstaan. Ik kijk inmiddels naar alle sporten die je maar kunt bedenken. Dat ik nu bij een organisatie werk waar sport een van de belangrijkste pijlers is, is ideaal natuurlijk.

Winnaarsmentaliteit

Wij leven in een wereld waarin de omgang met klanten een hele belangrijke rol speelt bij het succes van een organisatie. De nadruk op goede klantenservice betekent voor mij dat ik heel kritisch kijk naar de dingen die wij doen. Ik probeer een omgeving te creëren waarin iedereen goed met elkaar communiceert en waarbij geleerd wordt van fouten. Deze twee factoren zorgen voor een ongekend hoog serviceniveau. Iets wat ik graag voor elkaar wil krijgen, omdat de klant dan steeds meer voordelen geniet.

De manier waarop je contact hebt met je klant draait volledig om kwaliteit. Als wij de stijgende verwachtingen kunnen blijven overtreffen, dan zetten wij Nederlandse Loterij als sterk merk in de markt. Daarom beantwoorden wij niet alleen de vragen, ik wil ook net even dat stapje meer doen. Misschien is dit mijn winnaarsmentaliteit, maar om mee te komen in onze bewegende wereld wordt kwaliteit leveren steeds belangrijker.

Omzet is meer dan alleen winst

Nederlandse Loterij is een organisatie zonder winstoogmerk. Toch is omzet heel belangrijk voor ons. Met een goede en stijgende omzet kunnen wij onze belofte waarmaken. Er zijn veel mensen afhankelijk van de dingen die wij hier doen. Als medewerker krijg je de mogelijkheid om langs te gaan bij de goede doelen die wij steunen. Een mooi initiatief, je wordt er van bewust waar je het uiteindelijk voor doet. Het geeft je inzicht in een andere wereld. Maar het geeft ook energie. Energie om bijvoorbeeld verder te investeren in onze organisatie, in de teams en in samenwerken. Samen wordt het makkelijker om onze doelen te bereiken.

Wil jij, net als Arja, een bijdrage leveren aan een gelukkiger en gezonder Nederland? Kom bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.