"Het voordeel van werken bij een organisatie die meerdere merken in huis heeft, is dat je continu nieuwe inzichten kan opdoen"

Melanie Schriel, Campagne Manager

Het verhaal van onze organisatie wordt steeds bekender. Je merkt dat het eerste waar mensen aan denken bij Nederlandse Loterij vaak sport is. Een mooie identiteit waar je je als medewerker goed in kan verplaatsen.

Optimaal presteren

Met mijn dagelijkse werk kan ik hier indirect aan bijdragen. De doelstellingen die wij als merk hebben, vertaal ik door naar concrete marketingplannen en uitingen. Hoe sterker ik ons positioneer op de consumentenmarkt, hoe groter mijn bijdrage aan de omzet en dus de afdracht aan sport en goede doelen.

Ik richt mij voornamelijk op het merk Lucky Day, een van de kleinste merken binnen Nederlandse Loterij. Het is een mooie taak om een klein merk sterk op de markt te brengen. Oorspronkelijk kom ik bij Staatsloterij vandaan en daar heb ik ontzettend veel geleerd. Omdat dat een veel groter merk is, kan ik de dingen die ik heb geleerd niet één op één overnemen bij Lucky Day. Dat is maar goed ook, want het dwingt mij om tot creatieve nieuwe concepten te komen. Zo blijft mijn vakgebied toch weer uitdagend.

Zeven merken, één gedachte

Het voordeel van werken bij een organisatie die meerdere merken in huis heeft, is dat je continu nieuwe inzichten kan opdoen. Binnen Nederlandse Loterij ligt er een grote focus op een goede samenwerking. We hebben verschillende merken, verschillende afdelingen en verschillende teams maar onderaan de streep zijn wij één team.

Met zeven verschillende merken is ons werkveld heel breed. Ik kan veel leren van het team van Lotto of Miljoenenspel. En andersom. Door de focus op samenwerking, vinden wij altijd weer nieuwe mogelijkheden om onze speler te verrassen. En dat is uiteindelijk wel waar je het als Marketeer natuurlijk voor doet. Een sterke en positieve beleving aan je product meegeven, dat maakt van mij een trotse werknemer!

Wil jij, net als Melanie, een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland? Kom bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.