“Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we continu aan een wendbare en weerbare organisatie."

Wouter van Tilburg, Manager HR

Winnen is een breed begrip. Voor mij betekent het als eerste over de streep komen niet altijd dat je ook het eindklassement gewonnen hebt. Daarnaast is het het proces ook bijzonder waardevol en leerzaam. Hoe succesvol dat is, dat bepaalt of je hebt gewonnen, ook bij een eventueel verlies. Eén van de kernwaarden van Nederlandse Loterij is 'samen'. Samen winnen, dat vind ik dan ook veel belangrijker.

Sport heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Van tafeltennis tot honkbal, alles kwam wel een keer voorbij. Tot op de dag van vandaag hockey ik nog steeds in competitieverband. Natuurlijk omdat het spelletje zo leuk is en het je fit houdt, maar nog veel meer om onderdeel van het team te zijn. Sport verbindt. Daarom werk ik met veel plezier bij Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij draagt bij aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland, dat maakt mij trots op deze organisatie.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Bij Nederlandse Loterij maken we 'impact'; zowel op de sport als op de maatschappij. Ook binnen de organisatie is het de bedoeling dat iedereen zijn of haar bijdrage heeft en dus impact maakt.

Wij bieden iedereen hier de mogelijkheid om echt het verschil te gaan maken. De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie wat mensen de ruimte geeft om hun eigen pad binnen de organisatie te bewandelen. Nederlandse Loterij is een relatief kleine organisatie. Het teamgevoel zoals de sport dat kent, heerst hier ook. Iedereen kiest zijn of haar eigen rol in de organisatie. Zet je iedereen bij elkaar, dat vorm je een sterk en breed team. Een team om te winnen.

Een organisatie in beweging

Voor mijn gevoel werk ik niet zozeer binnen een organisatie. Ik zie het meer als een beweging waar wij met z'n allen aan meebouwen. Nederlandse Loterij is zich aan het klaarmaken voor een nieuwe fase. De veranderingen die straks op ons afkomen, brengen ons weer nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Dat geeft mij energie en ik vind het dan ook geweldig om deel uit te kunnen maken van die 'nieuwe’ organisatie.

Wil jij, net als Wouter, een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland? Kom bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.